Menu juni

Een eerlijke, verfijnde keuken gebaseerd op dagverse en lokale producten, daar staan wij voor. Onze menukaart volgt het ritme van de seizoenen, en is bovendien afhankelijk van lokale leveranciers. Wij verontschuldigen ons mochten bepaalde ingrediënten niet voorradig blijken bij uw bezoek, maar voorzien uiteraard steeds in een waardig alternatief. 

Groene kruiden – Paling
Pastrami – Enoki
Scheermes – Shiso

Langoustine
Doperwt – Karnemelk

Schelvis *
Hazelnoot – Bloemkool

Buikspek **
Aubergine – Sesam

Kalf
Asperges – Cevenne Ui

Kaasbord “Van Tricht” +€16
I.p.v. dessert: €10
Assortiment Belgische kazen – Notenbrood – Chutney

Kers
Amandel – Chocolade

Clay 3 – €68
Wijnarrangement €24
BOB- Wijnarrangement €12
Non-alcoholisch €12

Clay 4 * – €78
Wijnarrangement €36
BOB- Wijnarrangement €18
Non-alcoholisch €18

Clay 5 ** – €88
Wijnarrangement €48
BOB- Wijnarrangement €24
Non-alcoholisch €24